חושבת על תרומת ביצית

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

22/05/2016 | 13:52 | מאת: חגית

בת 41 עם רזרבה שחלתית ירודה ה-FSH יורד ועולה כל חודש ערך אחר . אני מקבלת את הורמון DHEA . חודש אחד קיבלתי אסטרופם 2 מג ואז ניצפו 2 זקיקים וגופיף אבל לא היה הריון . אני חושבת על אופציה לתרומת ביצית . אני לא בטוחה שהקופה מאשרת למישהי עם שני ילדים . אני מוכנה לעשות זאת באופן פרטי . השאלה האם אני יכולה ?

22/05/2016 | 19:58 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לחגית שלום רב, עפ"י הנתונים שמסרת אין ספק שהאופציה העדיפה עבורך מבחינה טיפולית הינה תרומת ביצית. אשמח לעזור לך בטיפול זה באופן המהיר המקצועי ביותר. אנא צרי קשר עם מרפאתי בטלפון 09-9581829 (כל יום מ-16:00 אחה"צ) וקבעי תור לפגישה כדי שנוכל להתניע את התהליך. בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

23/05/2016 | 11:47 | מאת: חגית

אני עדיין חושבת על כך ויש לי עוד 2 שאלות . 1.האם ניתן לבצע תרומת ביצית בארץ ולא לנסוע לחול ? 2.האם ניתן לבחור את מין הילוד ? תודה .

מנהל פורום טיפולי פוריות