בדיקת הריון לאחר החזרה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

04/05/2016 | 10:50 | מאת: שלי

פרופ' שלום אתמול 7 ימים לאחר החזרת 2 עוברים עשיתי בדיקת הריון ביתית עקב כל היום כאבים בשד. יצא לי שלילי . וגם הכאבים פסקו. הנאם זה אומר בוודאות שהסבירות גבוהה שאין הריון?(לפני חודשיים הריון כימי לא מ-IVF וזה היה חיובי 11 יום לאחר ביוץ

07/05/2016 | 13:19 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לשלי שלום רב, אין שום טעם לבדוק בדיקת דם או שתן להריון לפני 12 יום לאחר ההחזרה. אין שום משמעות לתשובה שלילית 7 ימים לאחר ההחזרה. הכאבים בשדיים הם לא אינדיקציה אמינה להתבססות ההריון או לאי התבססותו. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות