תגובה דלה להורמונים, ביצית אחת נשאבת בכל מחזור

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

02/02/2016 | 12:41 | מאת: מיטל

שלום, אני אחרי 3 סבבי IVF עם מעט מאוד זקיקים ושאיבה של ביצית אחת. פעם אחת הופרתה והוחזרה ופעמיים לא הופרתה. הFSH תקין- 8. האם יש טעם להמשיך בIVF? או לעשות הזרעות? לפנות לתרומת ביצית? תודה רבה

06/02/2016 | 18:53 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיטל שלום רב, אני חייב נתונים נוספים כמו גילך, ההיסטוריה הפריונית שלך, הפרופיל ההורמונלי ואיכות הזרע של בן-הזוג. לאחר קבלת פרטים אלו אשמח להתייחס. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

06/02/2016 | 19:40 | מאת: מיטל

אני בת 37, הייתי בהריון בגיל 24 שנפל טבעי, מאז לא הייתי בהריון כאמור הFSH הוא 8 וה AMH 0.56 אני לאחר שנה של ניסיונות, בה 6 הזרעות ו3 טיפולי IVF כאמור כולם תחת פרוטוקול ארוך של גונל/מנופור 300 בשילוב דקפפטיל הזרע תקין, איכותו בינונית מקווה שאלה מספיק נתונים תודה ושבוע טוב מיטל

07/02/2016 | 18:25 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיטל שלום רב, אין ספק שהדרך הנכונה הינה להמשיך בטיפולי IVF. מאחר ותגובתך היא חלשה עם מספר ביציות ועוברים מועט, אני מציע בחום "לאגור" את העוברים ע"י הקפאה לפחות 3-4 במספר ואחר כך במחזור של מוקפאים להחזיר את כולם. בצורה כזו הסיכוי להשרשה ולהריון הינו הרבה יותר גבוה. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות