האם יש קשר בין קושי בהשרשה לממצאי הבדיקות?

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

24/11/2015 | 13:38 | מאת: יעל

שלום רב, אנו בשנות ה30 לחיינו, מנסים בשנה האחרונה להיכנס להיריון. עד כה ללא הצלחה. במהלכה התקיימו שתי התחלות של הריון שלא נקלטו ונפלו בשבועות הראשונים סמוך לתאריך קבלת הווסת. עקב כך נשלחתי לבדיקות דם שונות, ועלו מהן שתי החריגות הבאות: FIBRINOGEN 496 mg/dl ערכי PT-INR ו- APTT-SEC תקינים. כמו כן ערכי ה PROGESTERONE הם 1.8 nmol/L (בסקאלה של 19-76). לאורך השנים אני מאובחנת כבעלת שחלות פוליציסטיות. הבדיקות כולן נערכו ביום ה4 לווסת, בשעות הבוקר בצום של 12 שעות. האם על פניו קיים קשר בין הקושי שלי להחזיק הריון לבין הממצאים הנ"ל? מה היית ממליץ לי לעשות מכאן? ברור לי שתשובתך לא מחליפה את המשך ההתייעצות עם הרופא שלי, אך מודה מראש על תשובתך!!

25/11/2015 | 19:41 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליעל שלום רב, עפ"י הנתונים שמסרת נראה שקיים קשר בין מבנה השחלות שלך כשחלות פוליציסטיות לבין ההפלות המוקדמות. אני משוכנע שהרופא המטפל ידע להעניק לך טיפול תרופתי אשר יאפשר ביוץ סדיר עם ביציות מאיכות משופרת כדי למנוע את הההפלות המוקדמות. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות