גונאל בהזרעה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

07/10/2015 | 18:20 | מאת: יפעת

שלום. בת 35. סבב ראשון של הזרעה עם הורמונים. לפני כן שתי הזרעות ללא הורמונים רק עם אוביטרל שלא הצליחו. בסבב הזה נתנו לי גונאל 100 ל-7-8 ימים ואז מעקב זקיקים. הבנתי שיש מצבים שמבטלים את ההזרעה אם יש תגובת יתר לטיפול, כי חוששים שעלול להיות היריון מרובה עוברים. שאלה שלי- האם מינון כזה יכול לגרום לתגובת יתר וביטול ההזרעה? אולי עדיף להתחיל ממינון 75? או שזה מינון מקובל לאישה בגילי. תודה

18/10/2015 | 17:20 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ליפעת שלום רב, אכן זהו מינון מקובל בגילאים אלו והסיכוי להריון מרובה עוברים או גירוי יתר שחלתי הינו נמוך ביותר. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות