בטא נמוכה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

06/10/2015 | 19:54 | מאת: Efrohit

שלום רב דר אני בת 44.3 בטיפולי פוריות מזה שנתיים , הבטא הראשונה שלי לאחר 12 יום הייתה 46 , לאחר 3 ימים 91 ולאחר יומיים 73 לאחר שבוע הבטא היא 96 ברור שזה הריון לא תקין השאלה שלי היא ? מתי וכמה זמן לוקח עד שז ה יוצא מהדוף? האם יש חשש להריון בחצוצורה או מחוץ לרחם ? הרי זה כל כך קטן ואי אפשר לראות את זה איך בכל זאת מגלים ? מה אני עושה כמה זמן אחכה ? אני לא רוצה לבזבז זמן המון תודה אפרת

18/10/2015 | 17:23 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאפרת שלום רב, בערכים כל כך נמוכים של בטא קשה לדעת האם מדובר בהריון תוך-רחמי או חוץ-רחמי. יחד עם זאת אין לזה שום משמעות מאחר והבטא בירידה ויש להניח שתוך שבועיים הגוף יתנקה לחלוטין, הבטא תתאפס, תקבלי את המחזור ותוכלי להתחיל טיפול מחדש. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות