פתיחת תיק ל ivf

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

04/10/2015 | 11:06 | מאת: כלנית

שלום ד"ר, יש לנו הפניה מהרופא לטיפול ivf, עשינו את כל הבדיקות הנדרשות ואף קבענו תור בבית החולים לצורך תחילת ההליך. שאלתי היא, במידה ואני פותחת תיק לקראת הפריה בבית החולים, אני חייבת להתחיל ישר בטיפול? או שאני יכולה לדחות במספר חודשים? (הכל בגלל תחילת עבודה חדשה) אשמח לתשובתך, חג שמח

18/10/2015 | 17:30 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לכלנית שלום רב, זכותך להתחיל בטיפול הפריה במועד שתבחרי עפ"י נוחיותך ותנאי עבודתך. כל מה נדרש ממך הוא לתאם את הנושא עם יחידת ה-IVF בה פתחת את התיק. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות