טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

26/08/2015 | 16:17 | מאת: ב

שלום פרופסור , אני בת 44.5 ובעלי בן 45.9 . לבעלי יש ילדים מנישואים קודמים , אנחנו לא מצליחים להכנס להריון באופן טבעי . אני עשיתי בדיקות ואצלי הכל תקין , בעלי צריך לעשות בדיקת זרע של P 6000 שאלתי ואני אשמח לקבל תשובה כנה וישירה - האם כדאי להתחיל בטיפולי פוריות או שיכול להיות שאיחרתי את "הרכבת " ? תודה על התשובה המהירה והכנה

01/09/2015 | 19:35 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, אין ספק שסיכויי ההצלחה בגיל 44.5 בטיפולי הפריה וטיפולי פוריות בכלל הם נמוכים ביותר. קשה לאמר באם "הפסדת את הרכבת" אך במידה וברצונכם בכל זאת לנסות טיפול פוריות אני ממליץ בחום לגשת מייד להפריה חוץ גופית עם סלקציה של הזרע בהגדלה של X6000. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות