בדיקת דם להריון מתי?

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

03/08/2015 | 16:28 | מאת: ויקי

שלום! לאחר טיפול בפיורגון ואוביטרל ביצעתי הזרעה. יום לאחר מכן היה הביוץ. אני רוצה לעשות בדיקת דם בהקדם האפשרי (מעדיפה לא לחכות 14 ימים) כדי שאם שלילי - אפסיק מייד עם אסטרופם. מתי כבר יכול להיות אפשרי לאבחן הריון בבדיקת דם? האם 8 ימים לאחר ביוץ זה בסדר? תודה!

09/08/2015 | 19:00 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לויקי שלום רב, מאחר וקיבלת אוביטרל את חייבת להמתין לפחות ליום 12 לאחר הביוץ לביצוע בדיקת דם, כדי שהתוצאה תהיה אמיתית ולא false positive כתוצאה מהזרקת האוביטרל. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות