מתלבטת

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

29/07/2015 | 20:53 | מאת: ויקי

שלום! לאחר טיפול בפיורגון ואוביטרל (ו 4 ימים אחרונים גם באסטרופם). הכל לפי ההוראות חוץ מדבר אחד - את ההזרעה ביצעתי יום קודם ממה שהיה מתוכנן כי הכוונה להרות בת ולא בן. כ 6 שעות לאחר זריקת אוביטרל קיימתי יחסים. 18 שעות לאחר זריקת אוביטרל עשיתי הזרעה בקופת חולים. בסביבות 4 בבוקר אמור להתחיל הביוץ - כ 7 שעות מעכשיו. מצד אחד יש יותר סיכויים להריון. מצד שני יש יותר סיכויים לבן (ואני הייתי רוצה בת) מצד שלישי יש לי 3 זקיקים, אז אולי יכול להיות הריון של בן ובת למשל שזה גם טוב. איך כדאי לי לפעול במקרה הזה כדי שהסיכויים לבת יגדלו? תודה מראש!!

01/08/2015 | 21:40 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לויקי שלום רב, לצערי באספקט המדעי אין שום הוכחות שהזרעה או קיום יחסים מוקדם או מאוחר יכול לשנות את מין העובר. צר לי אך אין לי מענה על שאלתך. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות