טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

26/05/2015 | 15:32 | מאת: מרינה

שלום, בת 27 מנסה חצי שנה להיכנס להריון ללא הצלחה, רציתי לדעת אם יש אופציה להתחיל טיפולים ולא לחכות עם זה שנה? תודה

26/05/2015 | 22:11 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למרינה שלום רב, אין ספק שקיימת אופציה כזו אך נדרשת אינפורמציה מקיפה על נתוני הבדיקות שאת ובעלך עברתם בתקופה האחרונה. עם קבלת התוצאות אשמח להתייחס לשאלתך. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות