הפרשות חומות במקום מחזור

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

26/05/2015 | 12:47 | מאת: דני

שלום וצהרים טובים, ב-03.05.15 הוחזרו לו 2 מוקפאים לרחם. ב-17.05.15 קיבלתי תשובה חיובות - בטא 19 לאחר כיומיים עשיתי בדיקה נוספת, הפעם הבטא ירדה ל9 - משמע שההריון נפל. בעקבות כך האחות ביקשה ממני להגיע השבוע לעשות בדיקת בטא נוספת ולוודא כי הבטא התאפסה. לבנתיים, ביום שישי האחרון, קיבלתי הפרשות חומות (כנראה במקום מחזור) שהמשיכו עד היום. מה זה אומר? האם הדבר תקין? בעבר הייתי מקבלת הפרשות חומות, אך הדימום היה מגיע ממש לאחר מכן, אך הפעם זה לא קרה...

26/05/2015 | 22:18 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדני שלום רב, ההפרשה החומה נובעת משינויים הורמונליים הקשורים בהריון הכימי שעברת. תוך מספר ימים את אמורה לקבל מחזור חזק ואמיתי ואז תגמרנה כל ההפרשות החומות. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות