אני רק שאלה :)

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

26/05/2015 | 09:24 | מאת: חסויה

שלום רב. אני בחורה בת 28, בעלת שחלות פוליציסטיות אשר מטופלת בIVF ועונה לקטגוריית ה"לא מוסברים". ביום בדיקת הבטא התוצאה הייתה שלילית והפרוגסטרון היה 14.1 (יש לציין כי מיום ההחזרה קיבלתי תמיכה של אנדומטרין פעמיים ביום). בחינה של ערכי הפרוגסטרון בבדיקות בטא שליליות קודמות מעידות אף על ערכי פרוגסטרון נמוכים יותר. 1. מה אמור להיות הערך של פרוגסטרון במועד בדיקת הבטא השלילית? 2. האם הפרוגסטרון שלי נמוך מדי? 3. מה ניתן לעשות בעניין? 4. האם יכול להיות שערכי הפרוגסטרון הנמוכים הם הסיבה לאי הפריון?

26/05/2015 | 22:21 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, לצערי אין שום אפשרות לבצע הקבלה בין ערך בטא שלילי ורמת הפרוגסטרון תוך כדי הטיפול בנרות של אנדומטרין. כל התייחסות אחרת היא לא רלוונטית ואני ממליץ בחום להמשיך בטיפולים עד קבלת הריון בר קיימא. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות