דקפפטיל 0.1 והריון

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

25/05/2015 | 21:35 | מאת: mikey

שלום רציתי לשאול אני אמורה להתחיל החודש פרוטוקול ארוך עם דקפפטיל 0.1 החל מיום שישי הקרוב 29.5 בנוסף אנחנו ניסינו החודש טבעי הביוץ היה ביום שישי האחרון 22.5 רציתי לדעת במידה ויש הריון ואני מזריקה את הדקפפטיל האם זה פוגע בהריון, כי הרי יש לי שבוע שלם להזריק לפני שאני אדע אם אני בהריון או לא? בנוסף רציתי לדעת האם הדקפפטיל 0.1 מעכב את המחזור? תודה

26/05/2015 | 22:24 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למייקי שלום רב, אין ספק שמתן דקפפטיל בהריון הינו לא רצוי מאחר ודקפפטיל מעכב את פעילות הגופיף הצהוב האחראי על התפתחות תקינה של הריון. דקפפטיל 0.1 יכול גם לדחות את המחזור. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות