קרינון ומחזור

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

28/03/2015 | 09:52 | מאת: מיכל

שלום. שאלה לגבי קרינון והמחזור. המחזור שלי הוא בין 24 ל28 יום, משתנה מחודש לחודש. הביוץ שלי היה ביום ה17 החודש. יום לפני כן לקחתי אוביטרל וביום ה17 עשיתי הזרעה. מיום לאחר מכן התחלתי קרינון. היום אני ביום ה29. עדין לא קיבלתי מחזור. האם הקרינון יכול לדחות את המחזור עד כדי כך? כבר עברתי אם הימים בהם אני אמורה לקבל מחזור באופן רגיל. יש לי בדיקת דם בעוד 3 ימים כלומר זה יצא ביום 32 של המחזור. איך זה עובד? האם קרינון יכול לעבוד ככה שמאריך את השלב ל14 יום גם אם היתי צריכה לקבל מחזור כבר? או שיש לי סיבה לאופטימיות?

07/04/2015 | 21:14 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למיכל שלום רב, הקרינון, בגלל הריכוזיות הגבוהה של הפרוגסטרון שבתוכו, יכול לגרום לדחיית המחזור והארכה של הפאזה הלוטאלית מיום 12 ליום 14-15 שהוא מועד הביוץ. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות