שאיבה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

03/03/2015 | 12:55 | מאת: מאיה

אני עומדת לעבור שאיבה בטיפול איי-וי-אפ מתרומה מבנק זרע. שאלתי היא כמה זמן אחרי השאיבה ולפני השאיבה ניתן לקיים יחסי מין? (ההריון יהיה כאמור מבנק הזרע מתורם, קיום יחסי המין יהיו עם חבר שאינו קשור לניסיון הכניסה להריון)

04/03/2015 | 16:35 | מאת: פרופ' דב פלדברג

למאיה שלום רב, רצוי להפסיק לקיים יחסי מין עם בן-זוגך כ-6 ימים לפני השאיבה, בכדי למנוע כל השפעה אפשרית של הזרע של בן זוגך. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות