הזרעות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

29/01/2015 | 09:41 | מאת: אדווה

אני מנסה להיכנס להריון באמצעות תרומת זרע מחו"ל בשלב זה, באמצעות הזרעות. בת 40. האם במהלך ההזרעות, (לא טיפולי IVF), כדאי לקחת תמיכה באמצעות נרות פרוגסטרון? האם זה יכול לעזור כשעושים הזרעות? או שהתמיכה יעילה רק בטיפולי IVF?

01/02/2015 | 16:56 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לאדווה שלום רב, אין ספק שמייד אחרי ההזרעה כדאי להתחיל בטיפול בנרות פרוגסטרון עד לביצוע בדיקת דם להריון לאחר 12 יום. תמיכת הפרוגסטרון מאוד עוזרת להריון גם בהשראת ביוץ והזרעות ולא רק ב-IVF. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות