התעלפות בעת טיפול הזרעה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

18/12/2014 | 20:54 | מאת: חוששת

היום עברתי טיפול הזרעה ראשון, ולצערי התעלפתי במהלךהטיפול. קרו לי כבר בעבר מקרים בהם התעלפתי- לא יודעת למה ולא במקרים דומים. הרופא אמר שהוא הספיק לסייים את הטיפול לפני שהתעלפתי כך שההזרעה עברה בשלום. הוא גם ציין שאני לא צריכה לדאוג וזה לא ישפיע על איכות הטיפול. האם כך? האם יש לי ממה לדאוג? האם אני צריכה לחשוש אם יקרה מקרה כזה במהלך ההריון?

04/01/2015 | 12:20 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, אין ספק שהטיפול הנוכחי לא יפגע מהתעלפותך. קשה לדעת באם הדבר יקרה שוב במהלך ההריון. יחד עם זאת רצוי לעבור בירור מלא להתעלפויות כמו אצל רופא פנימאי, נוירולוג, רופא עיניים ורופא א.א.ג. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות