אנדומטרין

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

18/12/2014 | 15:19 | מאת: לימור

שלום רב, אני 11 ימים אחרי שאיבה ואני לוקחת שלוש פעמים ביום נרות אנדומטרין, אם חס וחלילה אני לא בהריון אז המחזור יופיע 14 ימים מהשאיבה או שנרות אנדומטרין מעכבים/דוחים מחזור?

04/01/2015 | 12:22 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ללימור שלום רב, בדר"כ מינון של 3 נרות של אנדומטרין יכול לדחות את המחזור גם אם את לא בהריון. ממליץ בחום לבצע בדיקת בטא בדם 12 יום לאחר הטיפול כדי לדעת בודאות אם זה הריון או לא. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות