פענוח פרופיל הורמונאלי

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

26/11/2014 | 14:27 | מאת: עינבל

שלום רב , לאחר שאובחנתי כבעלת שחלות פוליצסטיות ביצעתי בדיקות דם ביום החמישי של המחזור זאת לאחר לקיחת כדורי פרימולט נור במשך 10 ימים אשמח לקבל חווד אודות הממצאים הנל TSH - 2.4 ML PROGESTERONE 1.24 FSH-1.8ML LH 0.88ML TESTOSTERONE 0.83 תודה עינבל

30/11/2014 | 18:12 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לעינבל שלום רב, הפרופיל ההורמונלי שלך מתאפיין ברמות מאוד נמוכות של FSH ו-LH. המלצתי החמה היא לחזור על הבדיקה ביום 3 של המחזור ללא טיפול הורמונלי מקדים. אשמח להתייחס לתוצאות לאחר הבדיקה החוזרת. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות