זכויות - בדיקות פוריות הגבר

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

26/11/2014 | 01:21 | מאת: גבר

המידע ברשת מאוד מבלבל - מה הם הזכויות של גבר לטיפולי פוריות כאשר גבר רוצה לבדוק מצב פוריות כאשר גבר זוהה כסובל מזרע באיכות נמוכה התמונה המצטירת מקריאה ראשונה היא כזאת בדיקות איכות זרע - חוק בריאות ממלכתי ניתוחים וטיפולים לשימור פוריות הגבר - דרך ביטוחים משלימים ואחרי שנתיים שימור זרע - בצורה פרטית אז אפשר לעשות קצת סדר כי אני לא בטוח מבין מה מקבלים דרך חוק בריאות ממלכתי ? מה דרך ביטוחים משלימים ? ומה רק בצורה פרטית ?

30/11/2014 | 18:14 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, אנא פנה למרפאת פריון בביה"ח בילינסון 03-9377604 והם ישמחו להבהיר לך את נושא הבירור של פריון הגבר. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות