כאבי בטן לאחר טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

20/11/2014 | 22:50 | מאת: תילי

לאחר טיפול פוריות שהיה בו גירוי יתר של השחלות לא בוצעה הזרעה. אחרי שבוע יש חלי כאבי בטן תחתונה מצד ימין. מה זה יכול להיות? האם יש צורך לבדוק אחרי זמן מסוים שהגירוי הפסיק? מה עלול לקרות לי בהמשך כתוצאה מהגירוי יתר?

25/11/2014 | 20:11 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לתילי שלום רב, לאור הממצאים שמסרת אני ממליץ בחום להבדק ע"י רופא נשים המטפל כולל בדיקת אולטרסאונד לשלילת ציסטות שחלתיות או תסביב שחלתי. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות