הריון לאחר הריון אוקטופי

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

30/10/2014 | 15:56 | מאת: אני

שלום, 1)כמה חודשים לאחר שהבטא התאפסה כתוצאה מהפלה של הריון מחוץ לרחם מותר לנסות שוב להרות? 2)כמה זמן בערך לוקח לקרישי הדם שנוצרו בחצוצרה כתוצאה מההפלה להתנקות? רקע קצר: נתגלה אצלי הריון מחוץ לרחם בחצוצרה ימין (אך לא ראו שק הריון). בשל כך קיבלתי זריקת מטוטרקסט לפני כ- 3 חודשים. בבדיקה כחודש לאחר קבלת המטוטרקסט נראו קרישי דם רבים בחצוצרה ומלאות דמית. תודה רבה!!!!

02/11/2014 | 18:19 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, 1. קרישי הדם בתוך החצוצרה נספגים תוך 6-8 שבועות. 2. יש להמתין להריון הבא 3 חודשים לאחר מתן זריקת המטוטרקסט. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות