אודה לעזרתך

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

29/10/2014 | 22:24 | מאת: מבולבלת

בבדיקת זרע של בעלי 10 מיליון -concentrtion ערכים של התנועה טובים normal forms- 0 הטוסטרון בבדיקת דם יצא 7- מעט נמוך מהנורמה ובדופלר אשכים יש וריקוצלה בינוני עם היפוך בזרימת דם באשך שמאל הרופאה הציעה טיפול באקיקלומין כדי לנסות להעלות טסוסטרון אך כיון בעלי עם כבד שומני אמרה שזה יכול לפגוע יותר בכבד ולא ניקח סיכון. הבדיקות ההורמנליות שלי תקינות אך מחזור לא סדיר כלל. יש עוד דרך להגיע להריון ללא הפריה לאור כל הנתונים? ואם רק הפריה היא בדרך האם זה שנתון מורפולוגיה הוא 0 יקשה מאוד? תודה רבה על המענה

02/11/2014 | 18:22 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, לאור הנתונים שמסרת על בעלך לעבור תיקון של ואריקוצלה או ע"י ניתוח כירורגי אן ע"י צינתור עם אמבוליזציה (השיטה המועדפת). תוך 3 חודשים יש לצפות לשיפור משמעותי במורפולוגיה של תאי הזרע. לאור התוצאות שיהיו לאחר הניתוח ניתן יהיה להחליט באם חייבים הפריה חוץ גופית או ניתן להסתפק בהשראת ביוץ והשבחת זרע עם IUI. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות