חיפה

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

19/10/2014 | 09:56 | מאת: אפס הפריות

שלום רב,יש לי 2 ילדים מטיפולי מיקרומניפוליה ואני בשלבי טיפולים לילד שלישי. לבעלי יש בעיה בזרע ובמורפולוגיות מאוד גבוהה, ובטיפולי המיקרומניפוליציה לא מצליחים להפרות אפילו ביצית אחת, גם כאשר היו 16 ביציות טובות. ביצענו בעבר בדיקה עם תרומת זרע, והיו הפריות עם התרומה. גם עם הילדים שלי היתה את אותה הבעיה ולאחר טיפולים רבים, לשימחתי לאחר שהיתה הפריה בודדת אחת, נקלטתי. שאלתי היא, מה ניתן לעשות כדי לפתור את בעית הזרע שלכאורה נראה תקין במנות הנבדקות במעבדה אך לא נוצרות הפריות בכלל.

19/10/2014 | 15:53 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, לצערי בלתי אפשרי לתת ייעוץ לבעיה כה מורכבת על גבי האינטרנט. יש צורך הן בפרטים רבים נוספים לגבי בעלך וגם לבדוק אותו בדיקה פיזיקלית. אשמח לפגוש אתכם במרפאתי ולעזור בכל דרך אפשרית (טל' מרפאה 09-9581829 כל יום מ16:00 אחה"צ). בברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות