קיבה רגישה (שיוצרת שלשולים) וקליטת עוברים

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

18/09/2014 | 20:37 | מאת: baby

עוברים. שלום, אני סובלת מקיבה רגישה/רגיזה והרבה פעמים נוטה לחטוף שילשולים בעקבות מאכלים שונים. כבר התרגלתי לחיות עם זה... השאלה אם זה יכול לפגוע בסיכויי ההשתרשות של העוברים לאחר IVF? אני אחרי החזרה כפולה (ביום ה-3 ובלסטוציסט ביום ה5). תודה

25/09/2014 | 11:29 | מאת: פרופ' דב פלדברג

שלום רב, אין שום קשר בין קיבה רגיזה או מעי רגיז לבין קליטת העוברים בתהליכי הפריה חוץ גופית. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות