דימום ממושך

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

19/04/2014 | 19:18 | מאת: לינה

יש לי שחלות פוליציסטיות ואני מדממת כבר כשבועיים, לעיתים ככתמים ולעיתים יותר, הרופא שלח אותי מחר לבדיקת דם שככל הנראה אחריה אקח פרוברה כדי להפסיק את הדימום, הוא אומר שזה כתוצאה מחוסר איזון הורמונלי. כל זה מעקב אותי מלהתחיל איקוקלומין. האם זה קורה הרבה? בנוסף יש לי שאלה נוספת, האם יש טעם לעשות מעקב זקיקים ללא טיפול (הווסת מגיעה אחת לחודשיים שלושה) ?

30/04/2014 | 19:27 | מאת: פרופ' דב פלדברג

ללינה שלום רב, אין טעם למעקב זקיקים ללא טיפול במקרה שלך. תופעת הדימום הינה שכיחה ביותר ועם סיום הדימום וקבלת המחזור תתחילי עם כדורי איקקלומין. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

מנהל פורום טיפולי פוריות