פיפל וטיפול IVF אחריו

דיון מתוך פורום  טיפולי פוריות

15/04/2014 | 20:13 | מאת: dasi

שלום, עברתי השבוע פיפל ובעוד מספר ימים אני אמורה לקבל וסת ולהתחיל פרוטוקול עם גלולות ל- 12 יום. בגלל התנגשות של הטיפול עם מבחן חשוב, אינני רוצה להיות בלחץ! ושאלתי היא אם אסיים את חפיסת הגלולות ואתחיל טיפול רק בעוד כחודש.. האם הפיפל מסייע בהגדלת סיכויי ההשרשה רק מידית? אם אמתין חודש נוסף עד הטיפול האם אקטין או אחזיר את סיכויי ההשרשה לכמו שהיו לפני הפיפל? מקווה שהבנת את שאלתי ותוכל לסייע לי. תודה!

16/04/2014 | 11:23 | מאת: פרופ' דב פלדברג

לדסי שלום רב, אני ממליץ בחום לבצע את הפיפל בעוד חודש ימים לקראת המחזור הוסתי של החודש בו יבוצע הטיפול ממש. במידה והפיפל יתבצע עכשיו הוא יאבד מערכו לגבי תחילת הטיפול בעוד חודש. בהצלחה ובברכה, פרופ' דב פלדברג טיפולי פוריות לאישה ולגבר בארץ ובחו"ל *** הכנסו לאתר החדש שלנו www.feldbergclinic.co.il *** נייד 050-8481909

16/04/2014 | 15:21 | מאת: dasi

פרופ' פלדברג שלום ותודה רבה לך על תגובתך הברורה והמהירה. עם זאת ברצוני להבין בצורה מדויקת יותר ולהלן הנתונים: בתאריך: 7.4 כבר ביצעתי את הפיפל! היום תאריך 16.4 שזה היום הראשון לוסת אני אמורה להתחיל גלולות ל 12 יום ולאחריו פרוטוקל של: 3 דקפפטיל אחר"כ גונאל אחר"כ מונופור לאחריו צטרוטייד ואז אוביטרל. זהו המחזור הוסתי הראשון מאז הפיפל אבל עבר כבר זמן מה ובנוסף לכך יש לי פרוטוקול עם גלולות בהתחלה שמאריכים עוד את הזמן מהפיפל עד הטיפול...כלומר עד השאיבה יעבור יותר מחודש. בעקבות ההסבר הנ"ל אודה לתשובתך האם לפיפל עדיין תהיה השפעה? תודה, דסי.

מנהל פורום טיפולי פוריות