קשריות בריאות

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

31/01/2010 | 20:55 | מאת: רוני

שלום רב, בבדיקת סיטי נרשם: קשרית לובולרית 13 מ"מ ב-LLL, קשרית 8 מ"מ ב-RUL, וקשרית תת-פלוירלית זעירה ב-LLL. קשריות ריאתיות מעטות חדשות, מתאימות לפיזור משני. ברקע מלנומה - הוסר בניתוח מרקה ימין לפני שנה, עם גבולות חופשיים. כעת-גוש בפרוטיס 1.8 ס"מ מתאים לאדנומה (בסיטי) בביופסיה- חשד למטסטזיס - תאים בעלי גרעין גדול. בדיקת PET בעוד שבוע. האם בהכרח מעידות תוצאות אלה על גרורות ממאירות או שמא יש גם סיכוי שאינן ממאירות? תודה.

03/02/2010 | 18:35 | מאת: ד"ר חן הופמן

רוני שלום, הקישריות ביודעי את הרקע של מלנומה בהחלט חשודות.לגבי הסיכוישזה לא ממאיר- קיים סיכוי שמדובר למשל בממצא זיהומי למשל.

24/07/2011 | 19:52 | מאת: עידית

היי שלום בבדיקה צילום ריאות נמצא קרשית זהירה בריאות רציתי לקבל מידע בנושא אני מאוד לחוצה וממתינה לסיוטי אשמח לכל מידע בענין אפילו דומה למצבי על מנת להעשיר את הידע בענין תודה מראש עידית

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד