תופעות לוואי אחרי MRI

דיון מתוך פורום  בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד

02/07/2013 | 17:14 | מאת: נועה

שלום רב ד"ר פילדס, היום בבוקר ביצעתי בדיקת MRE לאזור הבטן. לצורך הבדיקה נתבקשתי לשתות חומר ניגוד כמקובל וכמו כן הוזרק לי חומר ניגוד במהלך הבדיקה. נאמר לי כי תחושת בחילה הינה מוכרת, ואכן חשתי בבחילה. מיד לאחר הבדיקה הרגשתי חלשה, עדיין עם בחילה, כאבי בטן עזים עם צורך להתפנות. לא יכלתי לחזור לשגרת יומי, הגעתי הבייתה רק בקושי וישנתי עד אמצע הצהריים. אני עדיין מרגישה בניע מוגבר בבטן עם תחושת התרוקנות מוגברת, חולשה, כאב ראש ותחושת בחילה. לא הוסבר לי לפני/אחרי בדיקה על תופעות לוואי שכאלה. האם זה סביר או שעלי לפנות לרופא? מלבד מנוחה לגוף ומער' העיכול מה אני יכולה לעשות כדי לעזור לגוף? תודה, נועה

שלום נועה. לא ידוע לי על תופעות לוואי ממושכות לאחר mri אם התופעות לא יחלפו עלייך לפנות לרופא ולברר מה מקור התופעות הללו.

מנהל פורום בדיקות הדמיה - ממוגרפיה, רנטגן ואולטרא-סאונד