wow

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

27/11/2014 | 03:26 | מאת: ל.א

שלום , הכרתי גבר שמאוד מושך אותי ומעניין אותי ..סוף סוף ...אנחנו סך הכל רק בדייט 3 אבל בשבילי זו התקדמות כי בדרך כלל אני עוזרת על הראשון כי הם לא עושים את זה או חסר משהו ... 2 שאלות : בבקשה 1-אומרים שלכל גבר יש את הוואוו שלו ,את הבחורה שתעשה לו וואוו פיזית ,הטיפוס שלו ..אני כנראה לא הטיפוס שלו בכלל ,לפחות לא רגיל לזה ,הוא בעצמו אמר בדייט השני שאני לגרי שונה ממה שהוא מחשפ ותמיד יצא עם ..אכן אני בלונדינית ,לבנה ,...והוא רגיל לאקסוטיות ,מולטיו וכך גם אוהב ...זה ממש ביאס אותי לשמוע את זה כי וואלה לא נראה שזה יחזיק ...את האמת אני מפחדת כי האקס שלי היה ככה (אנחנו לא ביחד כבר שנתייחם שלוש אולי ) והוא בדיוק היה כזה ,נמשך אליי מאוד ואומר בלי סוף ,נפגשנו 3 חודשים בצורה אינטנסיבית כל יום כמעט ,הביא אותי אצל ההורים שו אחרי שבועיים ,ואחרי 3 חודשים הכל היה פיקס עד הסקס ,הוא פתאום עזב אותי ...וזה ממש שבר אותי ,כי לא ציפיתי לזה ,לא הרגשתי את זה בא . אני רואה את אותו תסריט עם הבחור החדש..כי אני לא הטיפוס שלו כלומר לא מה שהוא רגיל אליו ,אבל הוא נמשך אליי בטירוף... 2- כל גבר שאני יוצאת איתו ואחרי שמתנשקים כמה פעמים נגיד בדייט שני ,בדייט שלישי זה קורה הרבה עם כל גבר שהכרתי ,כולם אומרים לי את אותו משפט : איך את מנשקת טוב ,איך בא לי לישון איתך ולחבק אותך כל הלילה בלי לעשות כלום ,ולפעמים נפתחים יותר ..וזה מצד אחד מחמיא ומצד שני זה מרגיש לי שפטוט רוצים להשכיב אותי וזה מבאס אותי מאוד :( אני יודעת שאני מאוד נשית ,מושכת ,עדינה ,ורכה במגע שלי וגם כשאני מנשקת ,יכול להיות שאני מינית אבל אני לא חושבת שאני מדליקה אותם בכוונה ,כלומר לא רוצה . תוכלו לעזור לי בבקשה ? תודה רבה זה קצת מבאס אותי הסיפור של הבחור ועליי לדעת אם יש טעם להיכנס איתו להכרויות

07/12/2014 | 10:04 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, מתוך הפניה אני מבינה שאת נראית טוב, בהתאם לסוג הטיפוס שהינך (בהירה, בלונדינית וכד') וכן שאת חושנית ומעוררת תשוקה אצל הגברים כלפיך. איני רואה בזה כלל פגם אלא יתרון של ממש. באשר לבחור הנוכחי איתו את נפגשת, חרף שלדבריך הוא מעדיף מולטיות, מסתבר שאת בכל זאת עושה לו משהו ואולי פרצת את מחסום הסטריאוטיפיות שלו. כך או כך, אינני חושבת שיש לפחד מללכת איתו למיטה. אם הוא טוען שהוא נמשך אליך הייתי מקבלת את עדותו כדבר אמת, וכי למה לו לשקר? בזמן ובמקום שיתאים לך הייתי גולשת איתו למיטה. קשה לי להאמין שבחור ינטוש בחורה לאחר סקס ראשון בשל צבע עורה, שהרי ממילא הוא ידוע לו, עוד מלכתחילה. יתכן שהמפגש האירוטי לא נחווה על ידו כראוי או מספק, וזו בהחלט זכותו, אך קשה לי להניח כי הדבר נובע ממראה בלבד. אני ממליצה לך להמשיך בקשר הנוכחי ולראות איך הדברים מתפתחים - זאת בתנאי שהוא "עושה לך את זה". כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים