פורנו

דיון מתוך פורום  זוגיות, פרידה וילדים

16/04/2014 | 21:01 | מאת: אורחת

בעלי מרבה לצפות בפורנו ואני יודעת משיחות שעלו בינינו שהוא מעוניין להגשים פנטזיה עם בחורה. מכיוון שהוא ביישן, חשבתי לנסות להכיר לו בחורה למפגש חד פעמי כדי שיירגע מהעניין ומהאובססיה הזו ואולי גם ירסן אותו מעט מסרטי הפורנו. מה דעתך?

20/04/2014 | 11:16 | מאת: אילנה ארד לוין

פונה יקרה, אובססיה מטבעה איננה חד פעמית. זאת עליך לזכור ולדעת. אדם שיש לו אובססיה לשוקולד, לסקס עם בלונדיניות, לסקס ביזאר, לשופינג או לכל דבר אחר, לעולם אינו מסתפק באקט חד פעמי, ולעולם אקט חד פעמי אינו מרגיע את היצר. טבעה של האובססיה שהיא קבועה, במרווחי זמן מסוימים, תלוי בנושא הנדון. האם את רוצה להפוך לסוכנת מין של בעלך? אני חושבת שהמקרה הנוכחי דורש פניה לטיפול זוגי ואם יש צורך אחד מכם או שניכם יוכלו להמשיך לטיפול אישי פרטני. הרעיון שלך של לסדר לבן זוגך מפגש חד פעמי עם בחורה נשמע לי מאוד לא מוצלח, וזאת בלשון המעטה, כי מי ערב לכך שהוא לא יעלה על הגל וימשיך איתה לקשר רציף והמשכי, וכך הלאה וכך הלאה לבחורה הבאה? כל טוב ובהצלחה, אילנה

מנהל פורום זוגיות, פרידה וילדים