פריחה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

06/11/2016 | 10:34 | מאת: סטלה

שלום, לפני חודשיים התינוקת שלי בת שנה וחצי חלתה בדלקת ריאות והרופא רשם לה טיפול אנטיביוטי שגרם לה לתגובה אלרגית (פריחה קטנה בכל הגוף ושלשולים). הדלקת עברה אך אחרי כמה זמן הופיעה לתינוקת פריחה חזקה במפשעה (אבעבועות אדומות) שלא עוברת עד עכשיו.. הרופא רשם לה דקטרין אך זה בכלל לא עוזר לה. היא סובלת מזה כבר חודשיים!!! מה עוד אפשר לתת לה שזה יעבור? תודה מראש

קיים קושי בנתינת טיפול ללא בדיקת הפריחה. להערכתי מדובר בגרוי מקומי עקב השילשולים. ללא קשר לפריחה שהיתה קודם לכן. נסיון טיפולי בדרמקומבין - שזו משחה עם סטרואידים למשך 3 ימים יכול להביא להטבה. בכל מקרה הייתי מתייעצת עם הרופא המטפל.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה