בת שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

05/10/2016 | 21:33 | מאת: מאיר

שלום יש לי ילדה בת שנה מתחילת הגן החדש היא חולה בלי סוף , חום הקאות שלשולים חוסר תיאבון יש כמובן ימים שהמצב משתפר אבל אנחנו לא מצליחים לראות אותה יוצאת מזה , היינו אצל רופא לפני שבוע שאמר שזה כנראה וירוס והרבה ילדים חולים עכשיו , רציתי לשאול איזה עוד בדיקות וכיוונים נוכל לעשות ומה אפשר לעשות על מנת לעזור לה לצאת מהמצב הקשה הזה ? תודה מראש

לדארבוני אתם מתארים מצב שכיח לילדים הפוקדים גן בשנה הראשונה לחייהם. אין כעת בידי פיתרון קסם , למעט העובדה שהתהליך יחלוף מערכת החיסון תתחזק ובשנה השניה בגן הכל חולף.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה