תינוק צורח בלילות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

08/08/2016 | 09:23 | מאת: Mona

תינוקת בת 5 חודשים, חייכנית ורגועה במשך היום. החל משעות הערב המאוחרות התקפי בכי שנראים כמו כאב חזק ונמשכים כל הלילה. נראה כי היא מתפתלת וקשה מאוד להרגיעה. בבוקר מתעוררת לרוב רגועה. ביקרנו אצל הרופא ששלל בקע ודלקות שונות. חשוב לציין שהדבר החל פתאום ונמשך כבר יותר משבועיים. התינוקת יונקת בלבד. מה יכולה להיות הבעיה?

סבירות גבוה שמדובר בזים - colic אם התופעה ממשיכה חשוב להישאר בקשר עם הרופא המטפל, לשלילת סיבות אחרות

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה