הפרשה מהטבור אצל תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

31/05/2016 | 16:58 | מאת: גלי

שלום רב, לתינוק שלי, בן 10 ימים נשר הטבור. עתה מופיעה הפרשה לבנה מהטבור בצורת "חוטים" קטנים. רופא ילדים רשם טיפול באלכוהול, אחריו תמיסת יוד, אח"כ משחת סינטומיצין. בנתיים אין שיפור. האם זה טיפול יעיל? האם דלקת מסוג זה מסוכנת? בתודה מראש, גלי

קשה לתת מענה מבלי לראות את ההפרשה. לעיתים האיזור דורש צריבה כרורגית. אין סיכון כל עוד זה לא אדום ולא מזדהם. ממליצה להמשיך מעקב אצל הרופא המטפל והוא יפנה אתכם במידת הצורך.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה