הקאות חוזרות ללא תוכן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

09/03/2016 | 12:34 | מאת: רונה

שלום ביתי בת 11 מקיאה אחת לחודש או חודשיים נוזל שקוף נראה כמו ליחה מס פעמים, סוף ההקאה בצבע צהוב לפני ההקאה לחץ ברום הבטן התופעה נמשכת כ4 שנים. נשללה בעיה נוירולוגית, אבנים בכיס מרה או הליקובקטר בדכ קורה לאחר אכילה של שוקולד או מרכיב מאכל שומני יציאות יומיות ללא עצירות האם יש מקום לבירור מלרוטציה על פי התאור לעיל? אחותה סבלה מאותה תופעה במשל שנים שחלפה מעצמנה בגיל 12 תודה

מלרוטציה שתבוא לידי ביטוי בהקאה רק פעם בחודש הינה בסבירות נמוכה ביותר. בכל אופן כדאי שגסטרואנטרולוג יאחד את כל הבור שנעשה עד כה בכדי לא להחמיץ דבר.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה