רעש לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

14/03/2016 | 10:19 | מאת: מיה

שלום אני נמצאת בבית עם תינוק בן חודש וחצי לאחרונה התחילו שיפוצים בדירה מתחתינו, יש הרבה פעמים רעש חזק .היום היה רעש חזק במיוחד של קידוח שכנראה היה בתקרת הדירה שמתחת ממש ברצפת חדר התינוק, והרגשתי שאנחנו באותו חדר עם המקדחה. רציתי לדעת האם קיים סיכון לשמיעה שלו בגלל החשיפה לרעש הזה? האם רעש חזק מאוד יכול לגרום נזק? אני מתה מפחד על התינוק .תודה

לא, לרעש חיצוני אין שום נזק לשמיעה , בעיקר אם הוא אינו בתדרים שגורמים נזק . כמו כן החשיפה לגרויים שונים לא מזיקה כלל.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה