שיעול אצל תינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

13/03/2016 | 01:58 | מאת: ליבי

שלום, הבן שלי בן 4 חודשים. מאז שהוא נולד מחקר יחסית די הרבה וגם משתעל המון. בחודש האחרון קיבל כבר שתי מנות של סטרואידים (בנטזול) ואינהלציה (ונטולי וסיליין). לא הרגשתי שזה עזר לו. כיצד יש לטפל? ומה הסיבות לכך? (הוא אפילו לא נכנס עדיין למעון) ואני מעוניינת לפנות לרופא מומחה, לאיזה רופא צריך לפנות? תודה

בגילו הצעיר זה בהחלט טיפולים חריגים. אם יש במשפחה אסטמה יתכן ויש לו רגישות יתר בריאות. התמונה מתאימה יותר לזיהומים וירליים . בכל אופן הייתי מבקשת הפניה למומחה לראות ילדים לשקול , מתן טיפול במשאפים מונעים.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה