ילדה בת שלוש שלא מפסיקה לבכות בלילות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

02/03/2016 | 10:13 | מאת: אלמוג

ד"ר שלום, בתי בת השלוש לא מפסיקה להתעורר בלילות כבר שבוע בבכי, כשאני ניגשת אליה ושואלת מה קרה היא אומרת שכואב לה הפה. לקחתי אותה לרופא ילדים שבדק אותה ואמר שהכל בסדר. אמר שאולי זה שיניים אבל הוא לא רוה אדמומיות או שינוי אכילה אצלה. אני אובדת עצות, מחד הרופא אמר שהכל בסדר אבל מצד שני הילדה לא ישנה,אתמול אחרי 20 דק' שנכנסה לישון היא התעוררה בבכי חזק וצעקה שהפה כואב לה. מרחתי לה משחה לשיניים לפני שנכנסה לישון היא אמרה לי תודה ובכל זאת קמה צורחת ובוכה. מה עלי לעשות? מה אתם חושבים שזה? אשמח לעזרתכם

הימשכות התלונה מחייבת בדיקה חוזרת . בדיקה אחת אינה שוללת , אולי כעת כבר יש סימפטומים נוספים. הייתי ממליצה לפנות שוב לרופא לבדיקה מחודשת .

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה