אפטות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

15/01/2016 | 19:14 | מאת: הדס

יש לי תינוקת בת שנה וחצי נכנסה לגן בספטמבר מאז שנכנסה לגן בשלושה החודשים האחרונים כל שלושה שבועות בערך סובלת מאפטות בפה... קשה לה לאכול וגם מלווה בחום גבוה זה נמשך כשבוע וחצי של סבל ואז עובר. למה זה חוזר כל כך הרבה פעמים . האם אפשר לעשות משהו כדי למנוע מזה לחזור הילדה ממש סובלת ולא אוכלת

שלום רב, באירועים חוזרים של אפטות עם מחלת חום בילדים קיימת אבחנה מבדלת רחבה, חלק ממנה כולל מצב בשם pfapa - למצב זה יש טיפול להפסקת הסבל של הילדה. ממליצה להתייעץ בנושא עם רופא הילדים המטפל.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה