שיער דליל וחלש בת 5 וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

12/01/2016 | 11:22 | מאת: ריטה

בתי בת חמש וחצי, ולה שיער דק ודליל. בכל סירוק המסרק יש נשירה של שערות לא בכמות גדולה, האם זה סביר? השיער דליל ודק מאוד , היא נולדה קרחת, וקצב הגידול היה איטי מאוד. אני לא מרגישה שהוא התמלא בשנתיים-שלוש האחרונות. האם תקין? היא עשתה בדיקות דם שגרתיות , על מה צריך להסתכל בבדיקת הדם לעניין הנשירה?

נשירת שיער יכולה להיות מתת תזונה חיוסר ויטמינים ובזל ,פטרת בקרקפת, בעיה גניטית ומתרפות למניהן בד"כ תזונה טובה עם ויטמינים נשירת שיער מסתדרת במידה ולא מסתדר לפנות ליעוץ עור

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה