חום

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

24/11/2015 | 19:10 | מאת: מירי

הי בתי בת שלוש מיום שיש חום אתמול החום הגיעה ל40.2 לקחתי אותה בפעם הראשונה עשו לה משטח גרון שיצא תקין יש לילדה חום נזלת שיעול לחתי חזק שילשול היום הלכתי שוב יש קצת ציפצופים בראות ונתנה לי לעשות אנלציה ולא נתנו לי לא ספירת דם לא צילום חזה מה עושים אם אומרים שזה וירוס

לא כל מחלת חום דורשת ביצוע בדיקות דם. במידה והילד נראה טוב, לא ישנוני או אפאתי, עירני, חיוני ובעל תיאבון שמור - יש להמשיך במעקב הרופא המטפל כל יומיים כל עוד מחלת החום נמשכת. במידה ויופיעו סימנים כמו ישנוניות, אפאטיות, ירידה בתיאבון, הקאות או כל שינוי במצב ההכרה יש לפנות בהקדם לרופא המטפל או לכל מוקד רפואי אחר. החלמה מהירה.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה