האכלה בפורמולה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

22/11/2015 | 04:51 | מאת: יונתן

נולד לנו תינוק לפני 12 ימים. אנחנו נמצאים בחול ונאמר לנו בביח שצריך לתת לו בשבוע הראשון, כף אחת של פורמולה על 30 מל של מים והחל מהשבוע השני, 2 כפות על 60 מל של מים. מאז שעלינו ל 60 מל (ו 2 כפות של פורמולה) התינוק סובל מכאבי בטן, קושי ביציאות והוא באופן כללי, אוכל פחות. היום בדקתי על האריזה של התמל ורשום כף מדידה אחת על 60 מל של מים.... האם הטעו אותנו בביח? האם גרמנו נזק לתינוק? אנחנו די בלחץ ונודה על מענה מהיר... תודה!

האכלה בפורמולה מרוכזת מדי (כפי שנעשה במקרה שלכם) עלולה להביא לחוסר איזון במלחים בדם התינוק. אנא גשו לרופא המטפל בהקדם על מנת להתייעץ האם יש צורך לבצע בדיקות למדידת רמת המלחים בדם.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה