מרשמי תרופות לילדים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

07/09/2015 | 09:13 | מאת: rotem

שלום רב! אני עורכת מחקר בנושא נטילת תרופות לטווח קצר בילדים קטנים. אשמח לדעת: כמה פעמים בממוצע לשנה ילד מקבל תרופות לטווח קצר בגילאים 2-5, 5-7 כמה מרשמי אנטיביוטיקה בממוצע, ילד מקבל בארץ? מהי השכיחות? היכן ישנם מאמרים בנושא, המפרטים נתונים על שכיחות האנטיביוטיקה בארץ? (מצאתי נתונים על המצב בחו"ל.) חוץ מאנטיביוטיקה: מהן התרופות העיקריות, לטווח קצר, אותן נותנים לילדים בגילאים אלו? תודה רבה מראש

צר לי אך הפורום קרקע למענה למחקרים ואין בידי האינפורמציה אותה את מבקשת

16/09/2015 | 10:26 | מאת: rotem

תודה רבה! אם רק תוכלי באופן כללי לתת לי מושג לגבי השאלות הבאות, זה יעזור לי מאד: מהן הסיבות העיקריות לאשפוז ילדים גיל גן, יסודי במיון? ומה פרק זמן האשפוז הממוצע? האם יש בעיה של אי התמדה בנטילת תרופות אנטיביוטיות בקרב ילדים קטנים. והאם הרבה ילדים מתאשפזים בגלל חוסר התמדה בנטילת אנטיביוטיקה?(אשפוזים חוזרים) אשמח גם לדעת האם יש בעיה בנושא ההתנגדות הראשונית של הילד לקבלת התרופה תודה מראש רותם

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה