ריח

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

04/09/2015 | 10:44 | מאת: דליה

שלום רב, לתינוקת שלי, היום בת 7 חודשים, יש לעתים ריח מהפה המזכיר ריח דגים. לראשונה שמתי לב לכך עוד כשהייתה בת מספר חודשים והייתה בהנקה מלאה. הריח היה מדי פעם וקישרתי את זה לכך שאכלתי דג. היום הכלכלה שלה כוללת הנקה + שתי ארוחות (פירות ומרק). הריח מופיע לעתים קרובות ולרוב מורגש יותר אחרי שנת לילה. רציתי לדעת מה הסיבה לריח, האם המצב זמני, האם יש סיבה לדאגה. קראתי על תסמונת ריח הדגים. יכול להיות שזה זה? תודה רבה מראש

אין משמעות רפואית לריח הפה. לא הייתי מבצעת שום ברור נוסף בשלב זה, גורמים רבים משפיעים על הריח , גנטיים ותזונתיים.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה