נחירות בתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

21/06/2015 | 01:08 | מאת: לאה

שלום רב בני בן החודש לפעמים נוחר מספר נחירות בעיקר אחרי האוכל או כאשר נרדם על הידיים בתנוחה לא נוחה לו לרוב שראשו מכופף. יש לציין שכאשר ישן במיטתו לא משמיע צלילים אלו אך התופעה מדאיגה אותי בשל הסיכונים הכרוכים בנחירות. האם מצב זה תקין או שיש צורך לפנות לרופא אף-אוזן-גרון? תודה מראש

שלום רב, קיימות מס' רב של סיבות לנחירה אצל תינוק. חובה לעבור בירור בנושא - התחילי בבירור ראשוני אצל רופא הילדים המטפל ובהתאם לבדיקתו יוכל הרופא להמליץ לך על המשך בירור מתאים.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה