שאלה שלא מניחה לי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

27/05/2015 | 12:13 | מאת: סיון

האם ייתכן שיש קשר בין מצב שינה מסויים בלילה, לבין מוות פתאומי בשעות הצהריים. היא הייתה ערנית לחלוטין...

לא מובנת לי השאלה, אנא פרטי יותר.

28/05/2015 | 12:31 | מאת: סיון

אני תמיד הקפדתי על כללי הבטיחות, לא לשים אותה על הבטן, לשים עליה שמיכה קלה, לא לחמם את החדר מדי.... כשזה קרה לנגה היא הייתה אצל המטפלת, עירנית לחלוטין, לאחר שהתעוררה, אכלה, עשתה גרעפס וצחקה לבובות. השאלה שלי האם יש משהו שאני עשיתי באופן כללי, לאורך כל התקופה שהייתי איתה, במשך 5 חודשים, שיכול היה להשפיע ולגרום לנגה שלי להיעלם.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה