שיעול טורדני ויבש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

19/05/2015 | 14:26 | מאת: רוני

שלום רב, בני בן 4 ובכל פעם שמתחילה נזלת הוא חוטף שיעול יבש וטורדני ל-24 שעות בערך ממש שלא מצליח אפילו לישון. היינו אצל רופא אלרגיה והוא שלל אלרגיה ונתן לו קודאין והמליץ לפני השינה בלבד ולא יותרמ-24 שעות. קראתי באינטרנט שהתרופה מאוד מסוכנת. אני ממש אובדת עצות, כל שבוע הוא חוטף נזלת ואחר כך את השיעול הטורדני ואנחנו כבר לא יודעים מה לעשות. האם התרופה כל כך מסוכנת? תודה, רוני

אין מה לחשוש ממתן קודאין בילד מעל גיל שנתיים במינון הנכון. הטיפול מקובל ונכון במצבים כגון אלו. ממליצה לפנות גם לייעוץ רופא ריאות.

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה