תינוק בן 5 חודשים אי שקט

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים - הלל יפה

10/05/2015 | 17:01 | מאת: צליל לוי

התינוק שלי לא רגוע האמת מהיום שנולד.עד גיל 3 חודשיים ייחסנו את זה לגזים ומאז לשיניים, בחודשיים האחרונים לא צמחה שום שן ולא נראה שהולכת לצמוח מה שגרם לי לתהות האם פיספסתי משהו . התחלתי לשים לב טוב יותר לכל דבר, כיחלון סביב הפה פעם פעמיים ביום ( תמיד היה והסקתי שאולי זה מקור, מעולם לא בדקתי או שאלתי רופא) בשילוב עם נחירות בלילה לעיתים רחוקות , שיעול לאחר כמה שניות של בכי, חירחורים שנשמעים כמו נזלת אבל אין נזלת כל יום כמה פעמים ביום וכמובן אי שקט ניכר, יש ימים יותר וימים פחות. האם הדברים שציינתי עלולים להעיד על בעיה? ואם כן , איך בודקים טת העניין . תודה מראש- אמא מיואשת

לאור אירועים של הכחלה מסביב לפה המתוארים יש להשלים בדיקת רופא ילדים, לא ניתן לחוות דיעה ללא בדיקה מקיפה של הילד. באבחנה מבדלת- רפלוקס, בעיה לבבית, בעיה נשימתית או אנטומית או יתכן שעלת. נא לגשת לרופא המטפל בהקדם

מנהלי פורום רפואת ילדים - הלל יפה